Team Boqvist

För att komma bäst möjligt förberedd inför träning och tävling, så har jag tagit hjälp av ett antal personer som skall hjälpa mig att konkurrera med de bästa spelarna på Ladies European Tour/ Symetra Tour.

Erik Andersson – Headpro Isaberg GK
Erik brinner verkligen för golfen, spelet och tränarrollen.
Hans bästa egenskaper som tränare är hans engagemang och drivet att hela tiden utveckla och hålla sig uppdaterad inom dem senaste trenderna inom golfen.
Erik är också bland dem bästa i Sverige på custom fitting av klubbor, och det är en trygghet för mig att veta att jag alltid har rätt utrustning i bagen.

Magnus CarlssonMental coach
Magnus brinner inte bara för sitt jobb utan även också för golfen. Han är dessutom även Hv71s mentala coach. Jag är glad att Magnus vill vara med i mitt team, och bidra med all den kunskap och erfarenhet han besitter.

Johan Sandstedt – fystränare HV71
Johan är ny i Team Boqvist sen hösten 2018. Han är en glad, trevlig och ömtänksam person som verkligen brinner för sitt jobb som fystränare. Johan hjälper mig med allt som rör min fys, så som upplägg av fysprogram samt behandlingar och massage. Han är en otroligt viktig person i mitt team.

Isaberg GK
Min fantastiska hemmaklubb och arbetsplats där jag tillbringar all min tid när jag inte är på resande fot. Två otroligt bra 18-hålsbanor, en korthålsbana för mitt närspel och tre bra övningssområden. Här finns allt jag behöver för att utvecklas som spelare.
Ett stort tack till alla berörda på klubben som ser till att allt är i toppskick, från klubbchef, kanslipersonal och alla banarbetare som gör att jag kan prestera på topp!