Ytterligare två tävlingar avklarade!

Ytterligare två tävlingar avklarade!

Hej på er!

Jag har nu avklarat Ingarö och Norge på årets LET Access schema. Sex tävlingar återstår på programmet innan det är avgjort vilka som får kortet till LET nästa år, och det är mycket som står på spel. 

Under tävlingen på Ingarö var spelet väldigt stabilt, med scorerna par, -1 och +2. Slutade jag på en 8e plats och återigen topp tio. Banan var i väldigt bra skick och vädret var på sin bästa sida. 

Därefter begav sig touren till Norge och Losby GC. Och där visade sig vädret inte på sin bästa sida. regn till och från i 4 dafarvilket ledde till att första dagens spel blev inställd, och tävlingen fick då spelas över 36 hål utan cut. Det var en lite halv tuff tävling för min del efter första dagens spel, som innehöll några vattenbesök för mycket och totalt +7. En väldigt missnöjd och frustrerad Lina efter försena dagen som ville ga revansch på banan. Sista dagen började i regn, som höll i till och från hela rundan. Men jag kämpade och gav aldrig upp, och kom in på par. Bland de bästa resultaten den dagen och jag klättrade från en 53e plats till en 16e plats. vilket var väldigt skönt!!!

Nu fortsätter touren till Onsjö GK kommande vecka, 21-23 augusti, därefter Finland 29-31 augusti och Turkiet 5-7 september. 

Som sagt, mycket att spela om och jag hoppas ni stöttar och peppar mig som ni brukar göra. Ni är guld värda!!

Kram Lina

2014-08-17 14:22