Våren börjar närma sig..

Våren börjar närma sig..

Vi är nu inne i mars månad och våren börjar sakta men säkert flytta in i vårt land. Ich det är vi nog alla glada över. :) 

Mars månad och solen försöker titta fram då och då, det är väldigt positivt och glädjande för oss golfare. Något ännu mer glädjande är att Isaberg öppnade sina sommargreener på västra banan den 27e februari, vilket måste vara rekordtidigt?? 

För mig rullar teknikträningen på som vanligt, nu har vi kommit till den fasen där allt ska sättas ihop till en sving. Alla moment i svingen är nästintill nytt för mig och allt känns så ovant. Men förhoppningsvis ska vi få ihop det någorlunda bra till tävlingspremiären, och sedan får vi fortsätta jobba på de tunga teknikdelarna när årets säsong är slut. 

Men redan nu ser vi stora skillnader i svingen och att all träning ger resultat.  Ett plus är att kunna stå ute och träna och se bollen flyga så mycket som möjligt. 

Spelade min första runda för året idag på Isaberg, vilket var otroligt kul och kunna få vara ute på banan och träna såhär tidigt. Så nu väntar gymmet för dagens fyspass. 

 

Vi hörs snart igen! :)

/ Lina

2014-03-02 15:07