Två läger är avklarade!

Nu är jag hemkommen efter årets andra träningsläger. Första lägret var Spanien 3-10 april som var en riktigt bra vecka med mycket spel och träning, och såklart solsken och en temperatur på 25 grader. Årets första runda slutade med -2 och resten av rundorna under veckan var runt par. Så kan summera veckan i Spanien med riktigt bra spel för att vara årets första rundor och de har grymt goda jordgubbar :)

Över till årets andra läger som gick av stapeln denna helgen, fredag-söndag på Araslövs Golf & Resort. Vi var ungefär 30 personer från Isaberg som åkte ner förväntansfulla och glada över att banorna börjar öppna allt eftersom. Det blev 3 rundor och en massa närspelsträning för min del. Man får passa på att träna putstning och wedgar då Isaberg inte har öppnat än. Även under detta lägret så var spelet väldigt stabilt, och avslutade idag med att gå -4 och 68 slag i scorekortet, som även innehöll 7 birdies. :)

Så nu är det dags att finslipa dem sista detaljerna kommande vecka för nästa helg, den 20-21 är det dags för tävlingspremiär på Abbekås GK. Så i veckan blir det träning på rangen då endast den är öppen och såklart ett besök hos min grymma tränare Niklas på A6 GK.

Nu får vi hoppas på sol och värme, så banorna öppnar!

/ Lina

2013-04-14 08:55