Turkiet nästa!

Kom hem från Spanien i torsdags eftermiddag efter en lång resdag. Men nu är det dags att ladda om för nya äventyr.

Tävlingen i Spanien spelades nog under de svåraste väderförhållandena i år på touren. En temperatur på kring 10-14 grader och vindar uppemot 70 km/h i byarna. Alltså riktigt svårspelat.

Jag kämpade mig runt första dagen och kom in på +7 vilket jag var nöjd med, avslutade -2 sista tre hålen. Den scoren visade sig räcka till en delad 15e plats. Andra dagen var lika blåsigt om inte ännu mer, och jag hann spela 9 hål innan domaren tog beslutet att blåsa av och vi fick gå in till klubbhuset och vänta tills vindarna lugnat sig. Efter 1,5 timme i klubbhuset var det dags att gå ut och spela igen, vilket vi tyckte var konstigt då vindarna inte hade minskat. Jag var +3 efter 9 hål och hade spelat bra golf trots omständigheterna. På 16e hålet cleanar jag två bunkerslag, tredje slaget pluggas i bunkern och jag inser att cuten förmodligen är körd. Inom mig rasar hela världen ihop och det kommer även några tårar av besvikelse. Gör par 17 och bogey 18 och kommer in på +9. Cuten går till slut på +14 och jag missar med 2 slag. Det kändes som hela jorden gick under och alla tankar kom på en gång.

Nu har äventyret i Spanien lagt sig lite och det är dags att blicka fram emot LET Access i Turkiet 28-30/11. Jag och min caddie Emmy Ottisson från A6 GK åker till Turkiet redan nu på måndag från Göteborg. Det ska bli oerhört kul att få tävla igen och få revansch. Efter tävlingen i Turkiet vet jag om jag behöver förkvala till LET eller om jag går direkt till finalkvalet. 

Så håll tummarna nu och fortsätt stötta och peppa mig under tävlingen. Det betyder oerhört mycket att känna ert stöd!

Kram Lina

2013-11-23 15:19