Summering av sommarens tävlingar!

Summering av sommarens tävlingar!

Då var nästan sommaren över, dem flesta har börjat jobba och vardagen är tillbaka. Så är det inte riktigt för min del!

Under sommaren har jag spelat fyra tävlingar, och tre av dem har resulterat i topplaceringar. En vinst i Swedish Golf Tour tävlingen på Ulricehamn i juni, en 7e plats i LET tävlingen i Thailand i början av juli. Sedan bar det iväg mot brittiska öarna och Skottland sista vecka i juli där Aberdeen Asset Management spelades på Dundonld Links. Halva startfältet var från LET och den andra halvan var från LPGA. Jag slutade på en 13e plats och på så sätt fick jag även en plats in till British Open på Kingsbarns veckan efter. 

Att få spela British Open var ett av mina mål under 2017, så det var riktigt kul att återigen få spela British Open och denna gången på Kingsbarns som är en fantastisk vacker bana med alla dess vyer mot havet. Tyvärr höll inte det goda spelet i sig från veckan innan, och det blev en missad cut på British Open. Men det var en otroligt lärorik vecka, och kul att få mäta sig med dem allra bästa i världen. 

Nu härnäst väntar ungefär en månads uppehåll från tävlingar på LET. Dels för att det är Solheim Cup nästa helg. Så för min del kommer det att bli mycket träning och hårt jobb på de teknikförändringar vi håller på med i svingen. Och det kräver en hel del slagna bollar på rangen. Sedan väntas också en veckas semester utan golfklubbor. Ja ni hörde rätt, utan golfklubbor. Det ska faktiskt bli riktigt skönt att bara få vara, eller i alla fall försöka :)

Nästa tävling blir KM på klubben nästa helg, annars är det Swedish Golf Tour på Sölvesborg 13-14/9. Och nästa tävling på LET är Spanein den 21-24/9.

 

Sedan kan jag även påminna er om att min sponsortävling går på Isaberg GK den 29/9. Är du intresserad av att vara med så är det bara att kontakta mig, eller så är det bara att swisha! :)

 

Vi hörs snart igen!
Lina

2017-08-13 20:27