Sista månaderna på den här säsongen!

Sista månaderna på den här säsongen!

Nu var det verkligen ett tag sedan sist. Och skall jag vara helt ärlig så har jag helt glömt bort att uppdatera här. Men nu kommer en uppdatering vad som skett och vad som sker framöver.

Mycket har hänt sedan i somras. Mitt spel har varit till och från, jag klarade cuten i Thailand över midsommar men efter det har det varit kämpigt. Jag trodde att det skulle räcka med att klara cuten i Thailand för att få en direktplats till British Open i år, men det gjorde det inte. Jag var en plats ifrån, vilket var tungt då det var ett av mina delmål i år. 
Efter Thailand spelades Scottish Open, samt finalkvalet till British Open. Jag lyckades tyvärr inte i någon av de tävlingarna. Mycket tankar som snurrade efter dem två veckorna. Men den enda vettiga tanken som alltid fanns där var att jag kommer aldrig ge upp, min tid kommer och jag vet att jag kan spela tillräckligt bra golf för att vara med och slåss om topplaceringarna.

Efter Scotland bar det raka vägen hem till Sölvesborg och tävling på SGT som är den svenska touren. Med endast fyra timmars sömn efter hemkomsten från Scotland stod jag på tee på Sölvesborg och redo för 36 hål under samma dag. Jag krigade mig igenom 36 hål den dagen samt 18 hål dagen efter och fick med mig en tredjeplats hem, vilket var fantastsitk kul. Att äntligen få lyckas och även med hyfsade scorer. 

Efter Sölvesborg var det tre dagar off från golf, tvätta och packa om för att sedan bege mig tillbaks till Scotland och Gleneagles för LAG EM tillsammans med Emma Nilsson. Det var en fantastisk vecka att få spela i lag samt att även få spela EM mixed foursome. Det gick lite stolpe ut för Emma och mig och vi lyckades inte ta oss vidare till semifinal och final. Däremot hamnade vi på en femteplats i mixed foursome. Rolig erfarenhet att ta med sig i bagaget!

 

Efter LAG EM väntade några veckors uppehåll från LET, vilket innebar mycket träning och framförallt mycket fys. Efter uppehållet har vi spelat två tävlingar på LET. Lacoste Ladies Open där jag tyvärr missade cuten samt Estrella Damm Mediterranean Ladies Open där jag slutade på en 28e plats med scorerna -1, par, -2 samt -4. Så skönt att äntligen få prestera bra golf på LET igen.

Innan jag åkte till Spanien så tog jag ett viktigt beslut, som innebar att jag bröt med mina tränare Peter/ Eddy på Hook. Det är två fantastiska personer på alla sätt och vis, men tyvärr fanns det inte så mycket tid från deras sida som jag var i behov av. Samt att jag var tvungen att tänka på mitt eget bästa och då kändes det inte bäst att behålla dem tyvärr.
Så nu är jag tillbaka med Erik igen, vilket känns otroligt bra. Han jobbar precis så som jag vill göra samt att glädjen nu är tillbaka till golfen igen. Nu har jag fått mer motivation till träningen och längtar redan till att få tävla igen. Så som det ska vara. :)

I fredags anordnade jag min egna sponsortävling på Isaberg GK, Lina Boqvist hosted by August Peterson & Son. En fantastisk dag på alla sätt och vis, både med bra väder och strålande resultat. Sedan avslutade vi tälkingen med middag och prisutdelning i restaurangen. Vinnare i A-klassen blev Gerry Wallin och i B-klassen Marcus Landh. Stort grattis till er! :)

Härnäst väntar nu två veckors träning innan näst sista tvälingen på LET. Denna gången bär det av till Indien. Ett land som vi många på touren inte är super förtjusta i, men i år har prisumman höjts till 500,000 dollar. Så en av de största tävlingarna på touren i år.

 

Jag hoppas ni passar på att spela så mycket golf som det bara går innan mörkret och vintern infaller. För en golfrunda i strålande höstväder är det inte mycket som slår.

 

Vi hörs framöver, och självklart kan ni följa min vardag på facebook och instagram! :)
Kram Lina

2018-10-01 20:16