Säsongspremiären närmar sig..

Säsongspremiären närmar sig..

Nu är det snart dags att kicka igång 2017 års säsong, och det gör jag i Australien.

På fredag bär det av till Australien där årets tävlingssäong börjar.

Jag kommer spela min första tävling i Gold Coast på ALPG Tour , som är den australiensiska touren. En tävling som jag kommer ta som uppvärmning och komma igång på gräs. 
Sedan bär det av till Melbourne där årets premiär på Ladies European Tour går av stapeln på 13th Beach Golf Links mellan den 9-12 februari. 
Därefter flyger jag vidare till Adelaide, där ISPS Handa Women's Australian Open spelas och som ingår på LPGA. Tyvärr har jag ingen plats in i tävlingen, utan jag kommer deltaga i deras måndagskval för att försöka knipa en plats in i tävlingen. Och kvalet spelas över 18 hål och det står tre platser i potten.

Jag kommer inte åka själv utan åker tillsammans med min tourkollega Isabella Ramsay. Så vi ska kampera ihop i ca 3,5 vecka nere i Australien. :)


Så det har varit mycket träning nu inför Australien.
Jag och Erik har jobbat en del tekniskt med svingen och kommer fortsätta att göra. Det finns några delar i svingen som måste göras för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.
Har även tillbringat mycket tid på gymmet för att bygga upp en stark och uttålig kropp inför säsongen.
Och imorgon torsdag åker jag ner till min fystränare Jonas Jonason för att göra en mängd olika tester för att se hur kroppen mår och sedan bygga ett nytt program.
En rolig sak till som händer nere hos Jonas imorgon är att min klädsponsor DailySports kommer vara med och filma och fota lite olika fysövningar, som ska användas senare i vår i olika sammanhang såsom nyhetsbrev, hemsida, blogginlägg osv. Så håll utkik!! :)

 

Nu är det dags och packa det sista innan sängen väntar.

Ha det bra så hörs vi under min tripp i Australien!
Kram Lina

 

2017-01-25 21:11