Säsongen 2013 närmar sig!

Säsongen 2013 närmar sig!

Årets säsong närmar sig med stormsteg och jag längtar som bara den att få komma ut på grönt gräs.

Mycket har redan hänt under 2013, årets tävlingsprogram på LET Access och Nordea Tour har presenterats. Och vilket program det blir i år. :)
Jag kommer att lägga upp mitt tävlingsprogram här på hemsidan inom någon dag bara. 
Sedan har jag även bokat flyg ner till Spanien i en vecka för träning och spel på bra banor, och det sker mellan den 3-10 april.

Träningen är i full gång, och det blir ungefär 4 golfpass och 6 fyspass i veckan. Varav ett golfpass i veckan blir hos Niklas på A6 GK, där vi har kört stenhårt i vinter på att slipa ytterliggare på tekniken. Och nu börjar vi verkligen se resultat på all tid vi har lagt ner. Så nu har vi lämnat teknikträningen och istället lägger vi fokus på att bara stå och nöta bollar för att svingen ska sätta sig ännu bättre. Nu har jag även börjat träna mer med metalwoods och drives, och inte bara järn 8/9 som det vart innan.
Och jag känner redan nu att jag kommit igång väldigt bra på säsongen och nu vill man bara få komma ut och spela på banan.

Det var lite om vad som händer just nu, men ta en titt in på hemsidan då och då, för det kommer att hända en hel del. :)

Ha det toppen så hörs vi snart!
/ Lina

2013-02-21 08:57