Nytt år och nya möjligheter!

Nytt år och nya möjligheter!

Då var det dags för ett nytt år med nya möjligheter.

2017 avslutades med sista steget i kvalet till LPGA samt avslutningstävlingen i Duabi på LET.
Sista kvalsteget till LPGA gick väll inte riktigt som jag hade tänkt mig. Spelmässigt fanns det inte där just den veckan, det var ett evigt kämpande under alla ronder och jag fick ingenting gratis. Det slutade med att jag fick ingen kategori på LPGA men har full kategori på Symetra Tour, som är LPGAs undedtour.

Direkt efter att kvalet var avslutat flög jag vidare till Dubai för att avsluta säsongen. Efter långa förseningar med flyg så kom vi äntligen fram till Dubai, men en dag senare än planerat. Så det blev inget inspelsvarv eller ProAm, utan bara lite lätt träning tisdag eftermiddag innan tävlingen började på onsdagen. 
Så dem förberdelserna blev inte dem bästa, jag hade spelat banan tidigare men att få ett varv innan tävling skadar ju inte. Jag kämpade på första rundan och krigade hela vägen in i mål och var nöjd. Jag fick rädda mycket par och på så sätt höll jag nere i scoren. Sedan andra rundan var raka motsatsen. Dåligt från både tee och in till green och satte inte de puttarna jag behövde göra. Sov inte heller många timmar den natten pga jetlag, vilket inte gjorde saken bättre då jag hade tidig starttid andra dagen. Vilket resulterade i missad cut och några dagar off i Dubai innan hemresa och slut på säsongen 2017.

Jag slutade på en 24e plats på LET order of merit, 12 platser bättre än förra säsongen.

Nu väntar ett nytt år. Det börjar jag i USA på måndag 7/1 med läger ihop med landslaget i Orlando i fem dagar.. Sedan drar LET igång nere i Australien med första tävlingen 1-4/2, sedan ytterliggare tre tävlingar till på schemat där nere. Så det kommer bli fyra tävlingar i Australien samt en tävling i Sydafrika ¨påvägen hem¨. Totalt sex veckor on the road och är åter hemma i mitten på mars och då en förhoppning om att våren är påväg samt att våra golfbanor öppnar.

 

Vi hörs under vägen. Och hoppas såklart att ni är med och stöttar mig på alla sätt även i år! :)
Kram Lina

2018-01-06 15:14