Nyheter inför säsongen 2013!

Nu börjar säsongen närma sig med stormsteg, men om man tittar ut kan man tro vi är i december månad med ca 25cm snö. Kan inte påstå att jag blev glad över detta, och jag tror dem flesta håller med mig om att denna snön inte alls gör något nytta. Utan den gör oss att längta ännu mer efter våren, som nästan var på väg för ca 1,5 vecka sedan. Men oj vad fel man kan ha. :)

Nu över till något roligare. Jag och Niklas, eller rättare sagt Niklas insåg förra veckan att det var dags att byta driver. Inte för att den var gammal och utsliten (6 månader gammal), utan för att jag börjat slå mer upp på bollen med drivern och behövde ett helt annat huvud och skaft. Ping G20 byttes ut till Ping Anser och jag är sååå nööjd!! Tack Hampus på Ping för proffsig hjälp.

Andra roliga nyheter, som är roliga för mig är att förra årets tourbag från Ping har bytts ut till årets tourbag. Som är grym. Och med namn och sponsorer på den så blir det pricken över i:et. :) Sen har även årets kollektion av Cutter & Buck och Annika Sörenstam kommit, och årets kollektion är verkligen den snyggaste hittills. Är inne på mitt tredje år med deras kläder och jag är väldigt nöjd. Snygga färger med snygg design och bra funktion. Det är svårslaget!

 

Träningen rullar annars på som vanligt, träffar Niklas en gång  i veckan för att få ett kvitto på att all den träningen jag gör är rätt och att det går i rätt riktning. Fysen rullar också på bra, blir ungefär 5-6 pass i veckan och jag känner att jag är i bra form inför säsongen. Som jag kanske inte nämnt innan så bär det av till Spanien den 3-10 april för en massa träning och spel, och jag hoppas ju såklart på att solen visar sig på sin bästa sida! :)

 

Det var allt för ikväll, vi hörs inom kort!

/ Lina

2013-03-14 08:56