Nu är det nära!

Nu är det nära!

Hejsan!

Befinner just nu nere i Australien för att spela årets första tävling på Ladies European Tour 2015. Tävlingen spelas på Royal Pines i Benowa, Gold Coast.

Innan jag åkte till Australien var jag som jag nämnde i förra inlägget nere i Spanien för att kunna träna på gräs samt att få några rundor i kroppen innan jag åkte. 
Spelet nere i Spanien var ok, men det var puttningen som jag verkligen fick att fungera från första putten. Vilket kändes otroligt skönt. 
Jag landade i Sverige lördagen den 31/1 och åkte sedan till Australien fredag den 6/2. Så ungefär fem dagar hemma emellan. Dem fem dagarna var nog de snabbaste jag vart med om på länge. Dagarna bestod av träning med Erik varje dag för att få en sista koll på allt innan jag åkte, träffa vänner och umgås med familjen. 

Resan ner till Ausralien gick rätt bra, kunde sova mycket på flygen vilket är en stor fördel. Resan ner tog ungefär 1,5 dygn innan vi var framme på hotellet, och då var sängen ganska skön när man la sig.
Dagarna här nere har bestått av spel på banan och träning. Jag har hunnit spela in banan tre gånger, vilket känns otroligt skönt. Så imorgon blir det en träningsdag då jag inte spelar ProAmen, sedan drar tävlingen igång på torsdag. Återkommer med starttid imorgon. :)

Ni kan följa tävlingen på www.ladieseuropeantour.com, och tidsskillnaden är 9 timmar ;)

Och glöm inte slänga iväg en röst på mig till Värnamo Nyheters irdrottspris 2014, smsa 5 till 72121

Vi hörs snart igen!
Kram Lina

2015-02-10 10:52