News for 2016...

News for 2016...

Som rubriken lyder så blir det två stora förändringar innan tävlingssäsongen 2016 drar igång.

En av nyheterna har jag redan släppt, och det är att jag från 2016 är en av Daily Sports ambassadörer. Det känns otroligt kul då dem gör otroligt fina och funktionella golfkläder, och dessutom snygga träningskläder. 
Vårens träningskläder från Daily släpptes förra veckan, så in och shoppa loss på www.dailysports.se

Och den andra stora nyheten är att jag från och med nu kommer att spela med Nike klubbor. 
Jag och Erik testade lite träklubbor och drives i höstas och fick snabbt tycke för dem, då jag slog Nikes klubbor ca en klubba längre än mina egna Ping. Och jag kände själv att jag tappat suget med Pings klubbor och ville ha en nystart för 2016. Så med Nike som flyger en klubba längre och där jag får upp mer svinghastighet, så var valet inte så svårt.
Så igår fick Erik alla customklubbor från Nike, så vi satte igång och provade ut klubborna direkt och la sedan beställningen. Så nu är det bara vänta någon vecka innan dem kommer. :)

 

Annnars flyter träningen på bra. Det är mycket teknik som står på schemat, finslipa dem sista detaljerna innan förta tävlingen i Kina 10-13/3.
Är också en flitig på gymmet, blir ca 4-5 pass/vecka. Dock senaste veckorna har jag drabbats av muskulärt ryggskott, vilket inte är farligt. Det har förmodligen kommit efter lite ändringar vi gjort i min uppställning och kanske stundtals lite mycket träning. Men jag krigar på och just nu känns de lite bättre för varje dag. Går även på akupunkturbehandlingar 1 gång i veckan.

 

Äntligen är snön borta så nu är det bara att ta ut era klubbor och börja svinga!

Vi hörs snart igen!
/ Lina

 

2016-02-02 15:04