Missad cut i Kristianstad!

Då har jag varit hemma i två dagar och laddat om efter den missade cuten i Kristianstad med två slag. Första dagens spel började lite knackigt men kunde vända den dåliga starten och kom in på +3, som var godkänt med tanke på den svåra vinden som följde oss hela veckan. Andra ronden som spelades i fredags var en besvikelse. Började lite bättre men missade alldeles för många fairways och greener för att det skulle kunnat bli en bra score. Fick kämpa för paren hela tiden och det tar så otroligt mycket energi. Så missad cut och jag fick åka hem i fredags.

Dessa två lediga dagar har jag spenderat på klubben, tränat på det som inte riktigt stämde under tävlingen i Kristianstad. Jag har även hunnit spela 9 hål. Nu känns det bättre och jag är super laddad inför veckans tävling som spelas på Sölvesborg och som ingår i LET Access.

Imorgon måndag beger jag mig ner till Sölvesborg för inspel, tisdag är det ProAm och på onsdag drar tävlingen igång. Ingen caddiemed denna gången men jag ska nog klara mig. Delar boende med Elina Bergvall, och det ska bli kul. :)

Ni kan följa mig via länkarna på första sidan, antingen LET Access eller Nordea Tour. Båda har livescoring från tävlingen!

 

Kram Lina

2013-05-19 08:43