Majorn avklarad!

Majorn avklarad!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev här sist. Och av en anledning :)
Det har varit fullt upp med tävlandet så här kommer ett litet sammandrag om vad som hänt i juli och halva augusti månad.

I juli månad spelade jag Scottish Open och även British Open som är damernas fjärde major detta år.
Scottish gick inte riktigt som jag ade tänkt mig. Rök på en förkylning med lite febertoppar under tävlingen vilket ledde till en tund första dag av tävlingen. Kämpade mig tillbaka under andra dagen men missade cuten med ett ynkla slag. Jäkligt tråkigt men jag hade större saker att se fram emot vecksn efter. Och det var British Open.

British Open var en häftig upplevelse på alla sätt och vis. Absoluta världstoppen var på plats vilket var väldigt lärorikt, då jag kunde mäta mig med dem och se hur långt mitt spel räckte. Och det räckte ju rätt så långt. 
Efter att ha sänkt en 12m putt för birdie på sista hålet andra dagen, lyckades jag ta mig vidare till helgen spel. Och vilken lycka. Glädjetårarna sprutade och jag har nog aldrig känt en sådan lättnad efter en golfrunda någonsin. Sista två rundorna försökte jag njuta lite mer av omgivningen och att jag faktist spelade en major. Vilket är svårt att göra.
Jag slutade på en 47e plats i British Open, i min första major.

På plats med mig under veckan var min tränare Erik, mina föräldrar samt Linus mamma. Det var otrolitg skönt att ha support på bagen samt utanför repen. Extra skönt att ha Erik med mig som stöttade mig hela veckan.

Efter British var de två veckors ledigt, vilket ar väldigt skönt. Jag var helt slut både fysiskt och psykiskt.

Därefter spelade jag en LET Access i helgen som var i Norge. Med stabit spel hela tävlingen slutade jag på en 10e plats.

I och med att det är OS i Rio nu så är det uppehåll på LET, så därför kommer det nu bli tre veckor hemma av stenhård träning och spel.
Så nästa LET tävling är i Tyskland den 8-11/9.

 

Hoppas er sommar har varit kanon! :)
Och vill ni vara med och spela min sponsortävling den 30/9 på Isabergs GK, så är det inte försent. Kolla första sidan på min hemsida så står det enkelt och tydligt hur du gåt tillväga.

 

Kram
Lina

 

2016-08-16 22:59