Kreta nästa!

Kreta nästa!

Imorgon bär det av mot Kreta och veckans LET Access tävling. Det ska bli riktigt kul att få tävla igen efter ett uppehåll på ungefär en månad från tävlandet.

Under denna månad som jag haft uppehåll från tävlandet så har jag hunnit med en hel del. Bland annat testat ut nya träklubbor hos Erik på Skinnarebo, varit flitig på gymmet, jobbat en del emellanåt och såklart har jag tränat mycket golf.

Golfträningen har bestått av mycket spelträning på banan, och jag och Eddy Eriksson har spelet några tuffa matcher ihop. Vilket har gett otroligt mycket då båda är på en så hög nivå, och det gäller att leverera birdies för att vinna. Hade man då även haft Eddys närspel så hade man ju inte vart ledsen. Han är verkligen min förebild inom just närspelet, och jag kommer träna stenhårt för att försöka komma upp i den nivån.

Jag har även hunnit träffa Niklas en del för att kolla av att sving och bollträff är som det ska vara.

Så som sagt imorgon bitti bär det av mot Kreta och är framme på ön vid 17.10. Tisdag och onsdag kommer bestå av inspel och träning. Sedan drar tävlingen igång på torsdag. Med mig som caddie denna gången har jag Jonas Andrrsson från klubben. Vilket ska bli riktigt kul!

Ni kan som vanligt följa mig via LET Access länken på min förstasida eller vis letaccess.com

Nu ska jag försöka packa det sista. Vi hörs i veckan!

Kram Lina

2013-10-20 09:43