Kina x2 avklarat!

Kina x2 avklarat!

Då var båda resorna till Kina avklarade för det här året. 

Jag har nu besökt Kina två gånger på ungefär en månad, och det har har vart två helt olika syner på landet Kina.
Första tävlingen spelas i Xiamen, som ligger mellan Shanghai och Hong Kong. Ett ganska luddigt område, där man inte ville gå ut på kvällarna direkt.
Däremot Sanyan på ön Hainan, där den senaste tävlingen spelades var helt tvärtom, det var Kinas Hawaii. Oerhört fint vid havet och alla palmer med kokosnötter.

Spelat i båda Kina tävlingarna var sådär, en klarad cut i Xiamen men en miass cut i Sanya. 
Då mitt kort till LET 2016 redan vart klart i någon månad, så har jag och Erik redan börjat jobba med de teknikförändringarna vi vill göra. Och nu är det de som kommer i första hand, sedan får spelet komma i andra hand.
En oerhört stor fördel att redan nu kan börja jobba med sin teknik när inte ens säsongen 2015 är slut, det gör mig mer förberedd inför nästa års uppgifter på LET.

 

Härnäst väntar årets sista tävling i Dubai 9-12/12, ska bli oerhört häftigt att få åka till Duabi, då jag aldrig vart där tidigare. Min tränare Erik följer med, även mina föräldrar. Så det kommer bli en rolig avslutning på säsongen tillsammans. :)
Inna jag åker iväg på sista tävlingen så väntar såklart massvis av träning, umgås med vänner och bekanta och även bara njuta av att få vara hemma i några veckor.

 

Vi hörs snart igen, då med några roliga nyheter inför 2016! :)
Ta hand om er!
Kram Lina

2015-11-12 14:41