Hemma från Kreta!

Hemma från Kreta!

Då har en vecka gått och jag är nu hemma från LET Access tävlingen på Kreta.

Förutsättningarna inför tävlingen på Kreta var bra. Jag hade tränat på bra här hemma och kände att spelet fanns där. Och det gällde att klara cuten och få en bra placering för att klättra på LET Access rankingen och eventuellt slippa förkvalet till LET i december.

Kreta Golfklubb är verkligen en bana i en klass för sig. En bana som är belägen i bergen och missar du fairways så är bollen i princip förlorad. Då allt utanför fairway består av sten, berg och kraftiga stup. Vädret visade sig från sin bästa sida denna gången och det var heller inga stormvindar som förra året. 

Jag spelade stabilt igenom hela tävlingen och klarade cuten med hela 3 slag. Under sista dagen så kände jag att spelet var som bäst, slog bollen bra vilket gav mig många bra birdiechanser. Men turen var inte riktigt på min sida för att alla de birdieputtarna skulle gå i. 

Jag slutade tillsist på en 12e plats vilket jag är nöjd över. Jag tog några placeringar på rankingen som var målet. Så nu är det bara att träna och ladda rejält inför kommande LET Access tävling i Spanien den 18-20 november. Och då är det mammas tur att få följa med! :)

Kan bara meddela att hotellet vi bodde på var ett paradis, det häftigaste jag upplevt inom hotellvärlden. Sök på Amirandes Grecotel på Google så får ni se själva! :)

Vi hörs snart igen!

Kram Lina

 

 

2013-10-28 10:30