Händelserikt sen sist!

Mycket har hänt sen sist jag skrev. Jag har hunnit avverka två tävlingar till på LET Access schemat, två tävlingar med helt olika förutsättningar! 

Om vi börjar med den första tävlingen som var Onsjö Ladies Open i Vänersborg 21-23 augusti. En tävling med grymt arrangemang och en riktigt rolig ProAm. Jag vinner proffsklassen i ProAmen, vilket resulterar i en grym Tommy Hillfiger klocka. spelar otroligt bra golf alla tre tävlingsdagarna, där jag skjuter par, -3 och -3. Och får tillslut spels särspel om segern. Ett särspel där jag vinner på birdie och segern var äntligen min på LET Access i år. Äntligen!!

Om vi ser till den andra tävlingen som spelades utanför Helsingfors förra veckan, så var uppladdningen inför den inte lika bra. Bagaget mellan Bromma och Helsingfros försvinner, vilket resulterar i att jag inte kan spela in och inte heller spela ProAmen. Klubborna anländer på eftermiddagen dagen innan första tävlingsdagen. Väldigt skönt. Men om vi ser till tävlingen så hittade jag aldrig mitt stabila spel, kanske inte så konstigt med en sådan uppladdning. Så missadcut med ett jävla slag om man får säga så!!!

Men dags för ny tävling, och den är i Belek i Turkiet. Har idag spelat in banan och imorgon väntar ProAmen. Banan är jättefin och vädret är kanon. Spelade ju även här förra året, så jag har rätt bra koll på min spelplan! :) Tävlingen börjar sedan på fredag.

Hörs snart igen, och jag hoppas ni fortsätter stötta mig som ni brukar göra. Ni är grymma!! 

Kram Lina

2014-09-03 19:19