Från trea till 21a....

Från trea till 21a....

Ja nu var även Helsingborg Open avklarad på schemat. En oerhört välordnad och arrangerad tävling på touren. Med mycket publik och folk i rörelse.

Åter till tävlingen. Det var såklart en väldigt rolig tävling att spela, då det var på hemmaplan med mycket när och kära som tittade. Min tränare Erik var med hela veckan och hjälpte mig, vilket var otroligt skönt. 

De första två dagarna var jag och min putter best friends forever, det var verkligen längesedan jag puttade så bra och sänkte så mycket viktiga puttar. Från tee var det också bra, men det som stökade till och från hela veckan var mina järnslag. Så scorerna -2, -7 gav mig en tredjeplats efter två dagar. 

De resterande två dagarna var tuffa, både scoremässigt och vädermässigt. Jag kämpade på så gott jag kunde, men kunde inte behålla min tredjeplats.
Jag slutade på en 21a plats, vilket jag å var missnöjd med men som jag nu några dagar efteråt inser att det är en ok tävling. Ytterliggare en klarad cut och ett steg framåt. 

Nu väntar massor av träning tillsammans med Erik för att hitta tillbaka till mitt järnspel, för det finns där. Gäller bara att ha tålamod. 

Nästa tävling är förhoppningsvis Lacoste Ladies Open i Frankrike den 24-27/9, just nu är jag reserv till tävlingen, men hoppas på att komma med.

Vi hörs snart igen!
/ Lina

2015-09-08 16:16