Finalkvalet till LET fixat!

En direktplats till finalkvalet till LET är nu fixat, efter en bra tävling i Turkiet förra veckan.

Det känns oerhört skönt att ha gått direkt till finalkvalet till LET. Vilket innebär att jag nu är hemma i lite mer än en vecka och kan träna/ ladda i lugn och ro.

Tävlingen i Turkiet förra veckan var avgörande om jag skulle behöva förkvala eller inte. En klarad cut skulle ge mig en direktplats. Språket över lag var väldigt stabilt och jag klarade cuten med hela 6 slag, vilket var en lättnad. Då insåg jag att det i princip var klart och under sista dagen kunde jag bara spela ut. 

Under sista rundan öppnade jag med två birdies första sex hålen och var uppe i ledning, sen kom det två skit hål under sista delen av rundan tyvärr. Men jag är totalt sett nöjd, målet var att åka ner och klara cuten och det gjorde jag. Jag slutade till sist på en delad 15e plats.

Så nu väntar årets sista tävling, finalkvalet till LET 14-18 december i Marrakech, MarocKo. Jag flyger ner den 11e december tillsammans med min tränare Niklas, som är med mig under inspelsdagarna och caddar första rundan. Sedan måste han åka hem, men då kommer antingen mamma eller pappa ner och tar över caddierollen de sista fyra rundorna.

Jag ser verkligen fram emot årets sista tävling, som kanske också blir den viktigaste för säsongen. Finalkvalet kommer också ge mig många lärdomar och erfarenheter rikare, då det är första gången jag ställer upp i kvalet till LET.

Så jag hoppas nu ni finns med mig och stöttar mig in i det sista nu, trots juletider här hemma! 

Vi hörs snart igen!

Kram Lina

2013-12-03 13:55