En andra plats i Delsjö!

Är nu hemma efter Nordea Tour tävlingen på Delsjö Golfklubb, och är nu i efterhand grymt nöjd över min insats. Om man ser till mina förutsättningar som var innan tävlingen så var min målsättning att klara cuten och sedan se hur långt mitt spel räckte. För innan tävlingen drog igång så hade jag och Niklas kört hård teknikträning i två veckor, för att hitta tillbaka till den bollträffen jag hade under SM förra året. Jag har kommit en bit på vägen med min bollträff och den har blivit bättre, men den är fortfarande inte så bra än som jag vill ha den. Det gäller att ha tålamod!

Så om jag sammanfattar min andra plats kort så är jag otroligt stolt över mig själv att komma tvåa i och med att jag fortfarande inte slår bollen så bra som jag vill. Den dagen jag  slår bollen som jag vill, den tävlingen kommer bli grym!

Denna veckan fortsätter jag och Niklas vårt arbete med sving/ bollträff, och vi ska även testa ut nya wedgar imorgon tisdag. Då mina gamla wedgar som är ifrån juli 2012, är riktigt slitna och scorerna är dåliga. Så det ska bli spännande och se vad vi kommer fram till imorgon!

Nästa tävling spelas på Botkyrka GK den 26-28 juni, och jag kommer vara rejält revanschsugen!

Kram

2013-06-17 08:40