En 6e plats i Sölvesborg!

Det har gått några dagar sedan tävlingen i Sölvesborg avslutades. Jag slutade 6a efter att ha varit i ledning under första och anda dagen. Spelet var väldigt bra under första dagen då jag fick i hela 7 birdies. Kom in med en 69a i scorekortet och en Lina som var väldigt nöjd. Resterande två dagarna sköt jag +2, och avslutade båda rundorna med att göra två birdies sista tre hålen.

Det var verkligen en bra tävling och ett steg i rätt riktning från tävlingen i Kristianstad. Men jag har mycket att jobba på när det handlar om min sving just nu.

Jag fick äntligen träffa Niklas igår tisdag efter ett tre veckors uppehåll då jag haft tävlingar. Och det var välbehövligt. Vi insåg båda två, eller rättare sagt Niklas att det var dags att göra något åt svingen nu direkt. Jag har fallit tillbaka till min "gamla sving" och slår nu inte bollen så som jag vill. Så igår startade vi om på nytt med teknikträning, där vi började i höstas och kör stenhårt nu i tre veckor då nästa tävling spelas på Delsjö GK. Det är tufft att börja med teknik mitt i tävlingssäsongen men nu insåg vi att det behövdes. Och jag märker redan på två dagar att bollen börjar flyga som jag vill och att bollträffen är så mycket bättre.

Så schemat för kommande veckorna ser inte så annorlunda ut. Det är golf, golf, golf och såklart fys.

Vi hörs inom kort!

/ Boqvist

2013-05-29 08:42