Det börjar närma sig slutet...

Det börjar närma sig slutet...

Hej på er!

Nu var det drygt en månad sedan jag skrev sist. Och det har vart en fartfyllt period med mycket tävlingar samt min egen sponsortävling.

Sedan jag skrev sist har jag hunnit spela hela fyra tävlingar samt anordnat min egna sponsortävling Lina Boqvist hosted by August Peterson & Son.

Resultatmässigt har det varit en tufft period. Missade cuten i Tyskland samt Spanien med ett ynka slag, och det tog ganska hårt på mig rent mentalt. Åkte sedan vidare till Frankrike där jag klarade cuten med ganska stor marginal och kände att spelet fanns där. Slutade T33 och glädjen var tillbaka. Efter Frankrike så bar det av direkt till Kina för tävling som spelades där förra veckan. Spelet fanns där men fick inte i några puttar, och det slutade med en missad cut med ett slag efter lite misslfyt på mitt 15e hål på andra rundan.

Så det har varit mycket upp och ner nu i en period, men jag ger inte upp. För jag vet att spelet finns där, och får jag bara alla delar att stämma så blir det riktigt bra.

Härnäst väntar Abu Dhabi på lördag sedan vidare därifrån till Indien. Så nu blir det två veckor i rad igen för täving.
Däreftrer återstår Qatar och Dubai, sedan är denna säsongen slut.

Tiden jag är hemma nu är det mycket träning och spel på banan för att hålla igång den delen. Jag och Erik jobbar även en hel del tekniskt.
En rolig nyhet som jag även kan berätta är att jag kommer spela Titleist, vilket känns otroligt bra.
Fick testa deras nya 917 woods och drives i veckan, och vilka klubbor. Fantastiskt sköna! :)

 

Ha det bra i höstmörkret, och jag hoppas ni passar på att spela så långt det bara går. Isaberg är fortfarande i otroligt fint skick!

/ Lina

2016-10-23 20:20