Dags att försvara mitt SM-GULD!

Det var ett tag sen sist, men det har vart en fullspäckad månad. Damlaget på Isaberg spelade LAG SM på Bsrsebäck 17-20 juli och målet var få att behålla vår plats i Elitserien kommande säsong. Vilket vi gjorde och det tycker jag är otroligt kul. För det är där vi här hemma! :)

Efter LAG SM var det dags att bege sig mot Stockholm för två veckors tävlande. En LET Access på Ingarö GK som avslutades igår lördag. Jag slutade till sist på en delad 3e plats då amatören före mig inte får några pengar. Klättrade 14 placeringar sista dagen med min score på -4, och det kändes otroligt skönt då spelet de två första dagarna var ok, men kände att det fanns mer och ge. Så kul och få göra en sån bra runda sista dagen. Så scorerna på par, +3 och -4 gav mig en topplacering och ett slutresultat på -1.

Så kommande vecka är det dags att försvara mitt guld från i fjol. Årets SM-Match spelas på Brollsta GK utanför Stockholm och det drar igång på onsdag med 36 håls kvalspel där 32 tjejer ska bli 16. Sedan börjar matchspelet på torsdag och avslutas med final på lördag.

Jag tycker det ska bli oerhört kul och få spela match igen, kul att variera spelform på touren. Så imorgon måndag väntas inspel och på tisdag är det ProAm. Sedan drar allt som sagt igång på onsdag.

Ni kan såklart följa hela tävlingen via Nordea Tours länk på min första sida!

Och till sist vill jag såklart tacka alla som är med och stöttar och puschar mig under varje tävling. Det betyder oerhört mycket!

Vi hörs snart igen! :)

Kram Lina

2013-07-28 08:38