Då var Skottland över för denna gången..

Då var Skottland över för denna gången..

Då var ytterliggare en tävling avklarad på LETs spelschema. En tävling som dem flesta trodde skulle bestå av regn och storm, men som mestadels bestod av sol, lätta vindar för att vara Skottland och även lite värme.

Tävlingen här i Skottland började tungt första dagen, då jag kom in på +6. En runda som var kämpig från start till mål, fick inget gratis och slet som ett djur. Och tankarna snurrade efter första rundan att nu var nog cuten körd och att jag behövde skjuta några under par för att gå vidare till sista dagen. 

Rond 2 började också lite kämpigt, men efter en hålad wedge för eagle på hål 3 så tändes hoppet och jag fick ny energi. Jag kämpade på hela rundan och kom in på -1 och slutade på totalt +5. Cuten gick på +7. Det var oerhört skönt att kunna vända det dåliga från dag ett till något positivt dag två och faktiskt gå ut och göra det som behövdes.
Det gör en ännu starkare framöver vid liknande situtioner!!

Dag tre började fantastiskt, -3 efter första nio hålen och jag var verkligen inne i ett flow och puttade fantastiskt bra. Dock kom en tråkig trippel på hål 13, och då var det som om jag sjönk till botten. Krigade på resterande fem hålen men fick inte i någon birdies påvägen in. 
Slutade totalt T27, och detta var det starkaste startfältet hittils i år på LET. Med både världstvåan och världssuan på plats. 
Hade jag hålt mina -3 in i mål hade det resulterat i en T7 och förmodligen en plats i British Open denna veckan.
Men nu vet jag att spelet finns där för att vara med och fightas med dem bästa, snart är det min tur!!

Skönt och veta att även om jag inte slått bollen hundra denna veckan så kan jag scor och vara med i toppen. Vilket är en skön känsla och styrka!

Härnäst väntar flyg hem idag till Sverige, för att sedan vara hemma och träna och spela inför kommande LET tävlingen i Tjeckien nästa vecka 7-9/8.

Vi hörs snart igen! :)
Kram från Skottland

2015-07-27 13:04