Då var säsongen igång!

Då var säsongen igång!

Då var säsongen 2017 igång, efter säsongstart nere i Australien.

Jag kickade igång min säsong nere i Australien i år med två tävlingar och ett måndagskval till LPGA tävlingen Australian Open.

Första tävlingen spelades i Goldcoast på Royal Pines, och ingick i den autraliensiska touren. Jag valde att spela den tävlingen för att komma in i själva tävlandet igen och att få gräsvana innan den andra tävlingen som spelades utanför Melbourne och som ingick på LETs schema i år.

Jag klarade cuterna i båda tävlingarna och tyckte att spelet kändes ganska stabilt för att vara ganska tidigt på säsongen. En skön start och positiv energi att starta säsongen med vilket är kul.

Tredje veckan spelade jag måndagskvalet till LPGA tävlingen som gick i Adelaide. Vi var 75 perosner på tre platser så det var väldigt tufft. Jag tog tyvärr ingen plats in i tävlingen, men det var väldigt nyttigt att lira ett kval över 18 hål. Man behöver ha en annorlunda gameplan än om tävlingebn är över 72 hål.

Så om jag summerar hela vistelsen nere i Australien så har den varit väldigt bra. Det har varit golf varenda dag från jag landade tills jag åkte hem 26 dagar senare. En nyttig och lärorik start på ärets säsong. 
Och jag ser fram emot var den har att erbjuda! :)

Här hemma återvänder jag nu till teknikträningen som jag påbörjade innan jag stack ner till Australien. Det finns en del att jobba på men vi börjar se ljuset i tunneln ;)
Nästa tävling är World Ladies Championship i Kina den 17-19/3.

 

Jag hoppas ni har dammat av klubborna nu och ser fram emot en tidig säsongsstart!

Vi hörs snat igen!
/ Lina

2017-02-27 17:40