Då var säsongen 2018 över!

Då var säsongen 2018 över!

Säsongen på Ladies European Tpur 2018 är över, och jag kan sumera året med blandade resultat.

Det har varit en bergodal bana på Ladies European Tour för min del 2018. Jag har blandat och gett en hel del, man har ändå fått ihop två topp 10 placeringar under året. 
Jag slutade totlat 27a på order of merit, vilket innebär att jag har fullt kort på touren även 2019.

När jag blickar tillbaka under året så är jag nöjd över att jag tog beslutet att gå tillbaka och fortsätta samarbetet med Erik. Sen känns det också fantastiskt bra att även välkomna Johan Sandstedt in i teamet. Johan är Hv71s fystränare och nu även min sedan ca 1,5 månad tillbaks.
Det har varit en tuff start med Johan med många nya övningar och mycket teknik nötande med skivstången, men jag älskar det. Just nu kör jag fem pass i veckan, två högintensiva löppass samt tre tunga styrkepass. Skall bli spännande att se framöver vad fysen ger till golfsvingen!

Men snart drar säsongen 2019 igång. Den 10-12/1 börjar Ladies European Tour i Abu Dhabi, följt av Australien svängen i slutet av februari/ början av mars. 
Jag ser redan fram emot en ny säsong!

 

Jag vill tacka för allt stöd jag har fått under året, ingen nämnd och ingen glömd. Ni gör tourlivet roligare, och jag hoppas ju såklart ni fortsätter resan med mig under 2019. :)

Samtidigt vill jag passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År.
Ta hand om er så hörs vi in på det nya året!

 

Kram Lina

2018-12-12 20:35