Då var rookieåret över....

Då var rookieåret över....

Då var mitt rookieår på LET över, ett år som har innehållit det mesta man kan uppleva som professionell golfspelare. 
Jag har lärt mig oerhört mycket, både som person och golfare. Och även spelat en hel del bra golf under året. :)

Sista tävlingen spelades i Dubai den 9-12/12, och oj vilken häftig stad. Dubai måste man minst besöka en gång i livet, man måste uppleva allt live för att man ska förstå hur otroligt häftigt allt är där nere. Det är som en fantasivärld.

Men tillbaka till golfen i Dubai. Då jag är inne i min teknikperiod inför 2016, så visste både Erik och jag att spelet inte skulle vara det bästa just nu. Utan vi skulle åka ner och göra det bästa med det vi hade just då. 
Spelet var väll okej, men bolltäffen med järnen var inte den bästa under veckan. Och med en liten halv dålig bollträff på bermuda gräs så blir det jobbigt. Men jag kämpade så gott jag bara kunde, dock hade jag inte det riktiga flytet som man ibland behöver. Så jag missade cuten med ett ynka slag, vilket var väldigt surt. 
Men i och med att jag missade cuten så blev de två riktigt bra träningsdagar ihop med Erik innan vi åkte hem. Perfekt att kunna träna sin teknik på gräs.

Så nu är rookieåret på LET över, och jag blickar redan framåt för säsongen 2016. Ett 2016 som kommer innehålla ännu fler tävlingar då jag nu kommer få en bättre kategori tack vare min 44e plats på rankingen. 

2016 kommer börja på bäst tänkbara sätt med en resa till Orlando, då jag blivit uttagen till utmanartruppen till OS 2020. Så både aktuella spelare för OS 2016 och 2020 kommer att vara på plats.
Det kommer bli en riktig häftig upplevelse att få vara med om!

Också en nyhet inför 2016 är att jag kommer bli ambassadör för Daily Sports, vilket känns otroligt kul. Ett proffsigt företag inom golfbranschen som verligen kan sin sak. Jag har redan fått ta del av deras träningskläder sen i våras, och dem är toppen. Så det ska bli kul med ett samarbete, och framföralt få bära så otroligt fina kläder!

 

Vill även passa på att tacka alla mina samarbetsparterns och min fanclub för 2015, för utan er hade jag aldrig vart där jag är idag. Jag hoppas ni vill fortsätta följa med mig på min resa mot toppen på LET. Let´s go 2016!!

 

Ha nu en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!!
Så hörs vi snart igen.

2015-12-17 10:18