Camp Sweden Orlando!

Camp Sweden Orlando!

Jag kom nyss hem från landslagslägret i Orlando, USA.
Ett läger som har varit väldigt intensivt men också gett otroligt mycket.

Camp Sweden Orlando pågick mellan 6-10/1 på Orange County GC, ett läger för aktuella spelare för OS i Rio 2016 och de somutmanar till OS i Tokyp 2020.

Det var fem intensiva och välplanerade dagar från morgon till kväll. Allt från SOKs fystester, avstämnning av sin årsplan, mental snack men även trackman tester, spela på banan och egen träning. 
Vi var sju stycken tjejer på plats som är med i utmanartruppen till OS 2020, sedan var Anna, Pernilla och Maria med som är aktuella för OS 2016. 

Lägret gav mig en bra inblick i hur Swedish Golf Team jobbar, och jag tog även med mig många bra saker hem till Sverige som jag ska jobba vidare på innan tävlingstart.

Vårt läger avslutades med att simlandslaget med Sarah Sjöström i topp kom på besök och fick testa på golf, som vi sedan avslutade med middag ihop där det blev mycket prat om våra idrotter och satsningar. Men även om träningsupplägg osv. Mycket lärorikt!!

Så nu är jag hemma i Sverige igen, och någorlunda kommit tillbaka i rätt tid efter jetlagen. Nu blir det ca 1,5 månad fylld av träning, fys och planering innan säsongen drar igång på allvar. Även en hel del sponsorarbete skall göras.
Så är ni intresserade av att vara med på min resa mot toppen på LET?
Tveka inte att höra av er till mig. Alla är lika välkomna, stora som små.

 

Vi hörs snart igen. :)
Kram Lina

2016-01-13 15:18