British Open nästa..

British Open nästa..

Då var jag hemkommen från Tjeckien eftrer ytterliggare en bra tävling i år.

Mycket stod på spel inför LET tävligen i Tjeckien förra veckan. Top 25 på rankingen efter avslutad tävling skulle få en direktplats till British Open. Inför tävlingen låg jag 24a, och jag visste att jag var tvungen att klara cuten och få en okej placering för att säkra min plats.

Första speldagen började tungt. Det var mycket slit och krigande för paren, och jag kom in på +3 efter att ha avslutat med två birdies sista tre. Jag visste att jag var tvungen att scora under par andra ronden om jag skulle klara cuten.

Rond 2 fick jag igång puttern och började sänka viktiga puttar, spelet rullade på bättre och kom in på -4 och klarad cut med tre slag. Riktigt skönt att kunna bryta mönstret och gå ut och skjuta en bra score.

Rond 3 började bra med -2 efter fem hål. Dock en bogey på åttonde hålet. Men jag krigade vidare och hade många bra chanser under sista nio. Sedan lossnade det med en eagle på 14 och en birdie på 15. Hade även riktigt bra chanser på 16 & 17 men som rullade precis utanför.
Skönt att kunna avsluta tävlingen bra och få en T16 placering.

Det hela slutade ju med att jag fick en direktplats till British Open den 28-31/7 på Woburn Golf Club utanför London. Jag är nu 23a på LETs ranking.

 

Nästa vecka bär det av mot Ullna för SM Match. Har inte spelat SM Match sedan 2013 så jag tog silvret. Och 2012 knep jag guldet. Så det ska bli riktigt kul att få spela match igen och jag hoppas ju på att gå hela vägen!!

 

Trevlig midssomar!! :)
Kram Lina

2016-06-23 09:53