Återigen på svensk mark!

Återigen på svensk mark!

Då var jag hemma på svensk mark igen efter fem veckor i Australien samt en vecka i Sydafrika.

Det har varit en fantastisk resa både golfmässigt och upplevelse mässigt. Har fått spela fantastiska golfbanor men även fått se en hel del utanför golfen.

Jag spelade 4 tävlingar i Australien med blandade resultat, där min 16e plats blev bästa placering på Bonville GC. Australien är fantastiskt fint och fick såklart uppleva både kängurur och koalas på golfbanorna. 
Sista veckan på min resa bar det av mot Sydafrika och Investec South African´s Womens Open på Westlake GC i Kapstaden. Även Sydafrika är ett fantastiskt land, speciellt Kapstaden. Vilken natur och vilka vyer! Jag har aldrig varit där innan men det är verkligen en stad jag rekommenderar att besöka. 

Mitt spel var stabilt rakt igenom under hela tävlingen och jag fick med mig årets bästa placering hittils som var en 9e plats. Otroligt skönt att jag kunde hålla ihop spelet hela vägen trots en ganska tuf jetlag från Australien. En topp 10 placering är alltid en topp 10.

 

Så nu är jag hemma ca en månad innan det bär av mot Marocko för nästa tävling på LET. Det blir någon dags vila sedan är det dags att förbereda mig på bästa sätt inför kommande tävling. Och självklart hoppas jag snön smälter väldigt fort så vi kan få börja vår golfsäsong här hemma i Sverige.:)

 

Skulle du vara intresserad av att stötta mig som privatperson och samtidigt vara med och spela min sponsortävling på Isaberg GK i höst? Gå då in och läs mer om detta under fliken Boqvist Fanclub på min hemsida, eller kontakta mig så hjäler jag dig gärna!

 

Vi hörs snart igen!
/ Lina

2018-03-13 12:00