Återigen en topp 10 placering!

Återigen en topp 10 placering!

Då var jag precis hemkommen från förra veckans LET tävling i Marocko, där jag slutade på en fin 8e plats.

Det är tredje året jag spelar Lalla Meryem Cup på Royal Golf Dar Es Salam blue course i Rabat. Banan är verkligen en utmaning och du sätts på prov på varje hål. Vi spelade den ca 6100m och är hittills den smalaste golfbana jag spelat på i min karriär. Men jag gillar den då det krävs att du är väldigt rak från tee. 

För min del var det en bra vecka i Marocko, med en 8e plats som sagt. Alla delar i spelet var väll inte riktigt på topp samtidigt, men det är väldigt skönt att kunna hålla ihop spelet ändå och knyta ytterliggare en topp 10 placering detta året. Det boostar självfortroendet!
Också ett stort tack till Jonas Andersson som var med som caddie under veckan, du gör ett fantastiskt bra jobb på bagen!

 

Nu framöver så är det ett litet uppehåll på LET, så jag kommer att åka över till USA och spela två tävlingar på Symetra Tour 10-13/5 samt 17-19/5.
Men innan dess väntar Hjo-s Open till helgen, en tävling som ingår i den svenska Future Series. Detta är en ävling som jag spelat i väldigt många år och som jag vann förra året. Så jag ska göra så gott jag kan för att försvara titeln även i år. :)

 

Och nu kan jag även berätta att min sponsortävling kommer spelas den 28/9 på Isabergs GK östra bana.
Så om du är intresserad av att vara med och spela min sponsortävling, så kan du swisha eller betala in via mitt bankgiro. Minsta belopp är 500kr.
Skulle du har några fundringar eller undrar över något så kan du bara höra av dig till mig så hjälper jag dig gärna!

 

Vill ni följa mig under tävlingesveckorna samt hur min vardag ser ut, så kan ni göra det via Instagram: linaboqviist samt min facebook sida.


Ha en trevlig tisdag!
/ Lina

2018-04-24 11:59