Årets första tävling är avklarad!

Årets första tävling är avklarad!

Årets första tävling är nu avklarad, Abbekås Open som spelades 20-21/4. Inspelet och ProAmen var en blåsig historia, där vindarna var upp emot 15 m/s. Och det blev väldigt svårspelat. Sedan under de två tävlingsdagarna så lugnade vinden sig en aning och man kunde spela hyffsat oberörd utav vinden. 
Jag sköt 77-76 och slutade på en delad 6e plats, vilket är en okej start på tävlingssäsongen. Känner att spelet finns där och det gäller bara att fortsätta träna stenhårt på dem detaljerna som behöver finslipas ännu mer. Startfältet var också bra med flera proffs från Nordea Tour, vilket också ger ett kvitto på att jag är med och krigar i toppen.

Men nu är det dags att börja ladda och fokusera inför nästa tävling som blir Let Access i Spanien den 1-3 maj. har legat som reserv väldigt länge till tävlingen men fick i fredags ett glädjande besked om att jag fått en plats i tävlingen.
Jag flyger till Spanien på måndag förmiddag tillsammans med Linnea Torsson från Halmstad GK, och vi kommer att kampaera ihop nere i Spanien. Sedan drar tävlingen igång på onsdag nästa vecka.

Så denna veckan är det full fokus på träning och fys som gäller, för att vara så bra förberedd som möjligt när tävlingen drar igång. Ska även försöka få ihop ett pass med min tränare Niklas på A6 GK.

Vi hörs snart igen! :)
/ Lina

2013-04-23 08:49