Äntligen tillbaka!

Äntligen tillbaka!

Nu är den nya hemsidan äntligen klar och så fin den har blivit . Stort tack till Richard Sanell på G-byrån som hjälper mig.

Men under tiden som hemsidan vart under uppbyggnad så har det ju hänt en hel del golfmässigt, som jag kommer summera.

Inför tävlingen i Sundsvall så ledde jag Nordea Tour Rankingen för damer, och den som låg etta efter tävlingen i Sundsvall fick ett wild card till LET tävlingen på Vasatorp i Helsingborg. Jag spelade ok i Sundsvall och behöll min plats på rankingen, och fick därmed kortet.Att få spela LET tävlingen på Vasatorp var riktikgt häftigt med allt runtomkring såsom sponorbyar mm. Och att klara cuten och sluta på en 35e plats var jag riktigt stolt över. Ett bra kvitto för att mitt spel räcker på LET.

Efter några veckor hemma för att landa och sedan ladda om inför nästa tävling som var LET Access/ Nordea Tour på Hauger GC. En tävling som var lite som en berg och dalbana, som resulterade i att jag missade cuten. Vilket resulterade i en ledsen Lina men ändå jäkligt taggad för att prestera bra kommande tävling. Väl hemma träffade jag min tränare Niklas för att kolla igenom sving och bollflykt, och det blev också en hel del närspelsträning.

Efter en missad cut i Norge så låg ändå etta på rankingen men avståndet till närmsta konkurrenter hade minskat lite. Jag ledde med ungefär 22 000 poäng inför finalen på Bokskogen GK, som var sista tävlingen på hemmaplan. Och jag visste på ett ungefär att dem närmast jagande var tvungna att vinna för att gå förbi mig. Första dagen började lite halv tungt men spelar bättre sista nio och ligfer delaråd 5a efter första dagen. Dem som låg 2a respektive 3a på rankingen hade det lite tyngre den dagen och låg rätt långt bakom mig. Så då insåg jag att vinsten av rankingen låg nära till hands. Dag två och tre var berg och dalbanespel. Men det räckte för vinst av Nordea Tour Ranking 2013! Vilket jag är riktigt nöjd över. Det var ett av målen jag hade inför säsongen.

Det som återstår nu är en LET Access tävling på Kreta 24-26 oktober och en i Turkiet 26-28 november. Sedan avslutas säsongen med LET-kvalet i Marocko i december. Och jag vet ännu inte om jag går direkt in i finalkvalet eller om jag måste förkvala. Det beror på hur jag slutar på LET Access rankingen, och det vet jag efter tävlingen i Turkiet. Topp 1-5 får fullt LET kort medan topp 6-20 hoppar in i finalkvalet och det är de jag siktar på. Ligger nu på en 26e plats, men två tävlingar återstår. Och det är mycket som står på spel!

2013-10-10 22:01